Vlaggen van gift KPN overgedragen.

Geplaatst op: 15-4-2014‹ Terug naar overzicht

Enige tijd geleden heeft Dick Groenendal, voormalig medewerker van de storingsdienst, via Uw organisatie een gift mogen „ uitdelen” aan een doel van zijn keuze.

Vrijwilliger

Omdat Dick al vanaf het begin een ijverige vrijwilliger is van stichting Molen Kortenoord, de eigenaar en beheerder van molen Windlust in Nieuwerkerk aan den IJssel, dacht hij vrijwel meteen aan hen.
De stichting probeert met vereende krachten de mooie molen langs de IJssel in stand te houden en is natuurlijk blij met alle gulle giften.

Uniek doel

Gevraagd is een uniek doel voor de gift te kiezen dat heeft de stichting het idee gegeven, mede omdat we natuurlijk blij zijn met de wind in onze wieken, dat het iets kan zijn wat ook met die wind te maken heeft. En wat kan er dan mooier zijn dan een vlag (of vaandel). Dick is op zoek gegaan naar een geschikte leverancier en met behulp van ons eigen logo heeft deze leverancier een aantal vlaggen voort het geld kunnen maken.

Wind niet alleen in de wieken

Deze vlaggen zullen wapperen als de molen open is, en dat kan op de vaste woensdag en zaterdag. Maar ook bij een bezoek met rondleiding, een huwelijksreportage en sinds kort ook voor een huwelijksvoltrekking. Hiermee heeft U met uw gift ons, door middel van deze vlaggen een extra uitstraling gegeven. Het wapperen zal de molenaars als muziek in de oren klinken omdat ze dan weten dat er wind in de wieken te vangen is. De bezoeker of passant word onwillekeurig aangetrokken tot het vrolijk bewegen van de vlag of vlaggen.

Dank

Wij als bestuur van stichting Molen Kortenoord willen Dick bedanken dat hij aan ons dacht voor deze mogelijkheid van schenken en wij danken natuurlijk U dat u dit heeft mogelijk gemaakt.

Overdracht vlag...
Overdracht 2