Bruidspaar Schuurman start trouwdag bij Windlust

Geplaatst op: 29-5-2012‹ Terug naar overzicht

 
De trouwdag van Jan Willem en Mariëlle Schuurman begon op donderdagmorgen 24 mei rond kwart vóór negen al met een bezoek aan Korenmolen Windlust voor het maken van bijzondere bruidsfoto’s.
                              

Het was stralend weer en de eerste locatie om foto’s te maken was de steiger aan de Hollandsche IJssel. Vervolgens moest het bruidspaar, geassisteerd door drie kleine bruidsmeisjes met schattige kleine boeketjes, de trap in de molen beklimmen om ook op de omloop een aantal plaatjes te schieten.

                                                  

Bestuurslid Dick Groenendal had alles geregeld en bracht na afloop de drie meisjes voorzichtig één voor één vanaf de maalzolder de steile trap af. Met hun armpjes stevig om z’n nek kwamen ze veilig beneden.
Het bruidspaar en de fotograaf waren na afloop enthousiast over de mooie locatie om foto’s te maken.
Na de fotosessie ging het gezelschap naar het gemeentehuis van de gemeente Zuidplas, waar burgemeester Gert-Jan Kats het raadslid Jan Willem Schuurman (ChristenUnie/SGP) “in de echt” verbond met Mariëlle Noorlander. Na het wederzijds “ja, ik wil” werden de ringen uitgewisseld en was het paar officieel getrouwd. Na afloop werd het paar gefeliciteerd door familie, vrienden en de drie bruidsmeisjes, die het allemaal heel spannend hadden gevonden.