Kerstmarkt trekt veel bezoekers

Geplaatst op: 21-12-2011‹ Terug naar overzicht

 
 
Donderdagavond 15 december was het Dagcentrum Korenaer bij Korenmolen Windlust volledig omgetoverd in een fantastische kerstsfeer. Rond zeven uur was het al gelijk een drukte van belang in de theeschenkerij, maar vooral in de benedenruimte. Daar stonden een aantal fraai versierde kramen opgesteld, waar allerlei kerstartikelen werden verkocht. Mooie houten kerstboompjes, lampjes, vogelhuisjes e.d. vonden snel een weg naar de geïnteresseerde bezoekers. 


                                         
             

Maar ook het keramiek en de zelfgemaakte kaarsen vonden gretig aftrek. Vooral de kerstproducten uit de eigen bakkerij werden grif verkocht. Heerlijke oliebollen, appelflappen, speciaal kerstbrood of gevulde koeken, het werd allemaal in grote aantallen ingekocht voor de kerst. In de theeschenkerij was het soms zo druk, dat sommige bezoekers even moesten wachten om een heerlijk kopje koffie of thee te drinken of een aantal oliebollen of appelflappen voor thuis mee te nemen.


               


De kerstsfeer werd nog verhoogd dankzij de vrolijke klanken van de accordeon, die door de heer Valk professioneel werd bespeeld. Cliënten en leiding van het Dagcentrum konden na afloop terugkijken op een gezellige en zeer geslaagde kerstmarkt.