Vaatje Haring veilen voor 3 goede doelen

Geplaatst op: 8-6-2022‹ Terug naar overzicht

Vaatje haring (en nog veel meer) veiling ten gunste van 3 goede doelen. 

 

Het gebeurt op Kortenoord, 3 buren die vaak samenwerken, verheugen zich op 18 juni a.s.

Dan mogen ze, na 2 jaar van afwezigheid, weer een veiling houden ten gunste van 3 goede doelen.  

BN-er (Bekende Nieuwerkerker) veilt

Op het terras van eetcafe Rustwat Kortenoord 1 te Nieuwerkerk zal veilingmeester Willem Bezemer, op zaterdag 18 juni, vanaf circa 16:00 uur verschillende items veilen, allen voor het goede doel. Het laatst te veilen item is een vaatje haring. Items die bijeengebracht zijn door vrijwilligers van stichting Molen Kortenoord, ASVZ en het eetcafe bij verschillende bedrijven en de gemeente Zuidplas. Wethouder Daan de Haas geeft ook acte de presens. 

Goede doelen kunnen uw hulp goed gebruiken

We hopen dat iedereen komt, ondernemers, inwoners, met een kleine of grote beurs, en meebied op de items en daarmee een zo hoog mogelijke opbrengst genereert voor de goede doelen. De goede doelen zijn Roparun team82.nl, ASVZ de Korenaer en molen Windlust. 

Naast belangrijk ook gezellig

Op het terras zal, behalve het belangrijke veilen, te genieten zijn van optredens van een Shantykoor en ander live muziek. 

In beweging komen voor de goede doelen

Naast het veilen heeft de organisatie ook een wandeling bedacht om extra inkomsten voor de goede doelen binnen te halen. Een wandeling vanaf molen Windlust via parc Hitland en de steenovens klein Hitland, waar van een rondleiding kan worden genoten, terug naar het eetcafe waar u dan een broodje haring wacht. En als u geen vis lust krijgt u iets anders lekkers. De afstand is iets meer dan 5 kilometer dus ook kinderen kunnen hun beste beentje voorzetten.

Kleine bijdrage die groots helpt

Deze wandeling kost € 7,50 per persoon en de netto opbrengst komt ten goede aan de 3 goede doelen. 

U kunt vast kenbaar maken aan de organisatie dat u mee wil doen en met hoeveel personen door een e-mail te sturen aan robertrosbergen@ziggo.nl. 

Kaarten met tegoedbonnen

Bij de molen zullen dan zaterdag 18 juni vanaf 11:00 uur, tegen betaling, de routekaarten met tegoed bonnen worden opgehaald en kunt u de wandeling starten of eerst nog van een rondleiding door de molen genieten.

indruk 2019 - 1
Indruk 2019 - 2