Oogstfeest Zevenhuizen onderstreept samenwerking

Geplaatst op: 4-9-2018‹ Terug naar overzicht

Tja, waar begin je het verhaal mee? Met het bericht van het aantal gebakken pannenkoeken? De opbrengst? Of ; zijn bij jullie allemaal de oren weer hersteld of, is de lucht van de palingrokerij uit de kleren gewassen?

Nee, allereerst met:

Dank allemaal voor jullie geweldige hulp, de vrolijke en soepele manier waarop jullie met elkaar pannenkoeken gebakken hebben en het optrommelen van jullie achterban!  

In de afgelopen twee dagen heb ik meerdere positieve enthousiaste reacties gekregen over hoe wij met elkaar korenmolen Windlust, de Hennipgaarde en Stichting Natuurpolders voor het voetlicht hebben gebracht. Zonder jullie hulp hadden we deze pannenkoekactie niet voor elkaar gekregen.

Eén van de doelen van deze dag was nieuwe vrijwilligers werven voor hulp op de Hennipgaarde. En dat is gelukt! Er hebben zich inmiddels weer wat mensen aangemeld.  

Een ander doel was 300 pannenkoeken bakken. Om aandacht te vestigen op onze stand en geld op te halen voor de molen en onze activiteiten op de Hennipgaarde. De lat lag hoog, bij aanvang keken we nog een beetje zuinig. Maar aan het einde van de dag wisten we al een beetje dat de actie een succes was. We hebben ruim 200 pannenkoeken gebakken. Een geweldige score als je bedenkt hoeveel eettentjes er op het oogstfeest stonden.  

Wat ons betreft wordt dit een jaarlijks onderdeel van onze presentatie op het oogstfeest. En dan, ja Christine 😊 een bijzondere pannenkoek. De Molen met de molenwiek en de Hennipgaarde met …. . Bedenk het maar, we hebben een jaar de tijd.

Voor nu, hartelijke groet en wellicht tot ergens op de Hennipgaarde.

Mede namens de collega bestuursleden, Arend, Hannie en Martin

Liesbeth

image002.png

 

E: info@natuurpolders.nl

W: www.natuurpolders.nl

F: www.facebook.com/natuurpolders

M: 06-37 27 61 68

 

Oogstfeest 1
Oogstfeest 2
Oogstfeest 3
Oogstfeest 4
Oogstfeest 5
Oogstfeest 6
Oogstfeest 7
Oogstfeest 8
Oogstfeest 9