Vaatje Haring levert 650 euro op voor 3 goede doelen

Geplaatst op: 10-7-2017‹ Terug naar overzicht

Op 8 juli was het druk met bezoekers die bij het mooie weer een plaatsje hadden gevonden op het terras aan de Hollandsche IJssel.
Het terras, onderdeel van café Rustwat, zat vol en de bediening had het reuze druk. Veilingmeester Willem Bezemer heette het Shantykoor de Moordtzangers welkom.
Zij zongen uit volle borst bekende zeemansliederen en nog veel meer. Tegen half vijf kwam Ruud de Haan van de bekende viswinkel uit de Reigerhof met het vaatje aan en kon Willem het gezang onderbreken voor het eerste bod.
Verschillende bezoekers boden, eerst schuchter, maar later met 50 euro tegelijk. Alle bezoekers werden luid en duidelijk te verstaan gegeven dat het een eerlijke veiling betrof en de bieding ten behoeve is van 3 goede doelen.
Het Hospice IJsselthuis, Het dagcentrum Korenaer van ASVZ en Molen Windlust kunnen elke bijdrage hard gebruiken. Zo kwam het tot een eindbod van 650 euro door Transportbedrijf de Winter.
Wij danken het bedrijf voor deze gulle bijdrage. Natuurlijk ook allen die meeboden want dat maakt het spannend en mochten daar bedrijven bij zijn die alsnog de doelen willen steunen. Laat het weten op emailadres robertrosbergen@ziggo.nl
 

VH1
VH2
VH3
VH4
VH5