Beleef het op Kortenoord! 17 en 18 december a.s.

Geplaatst op: 12-12-2016‹ Terug naar overzicht

BELEEF HET OP KORTENOORD!
Kerstmarkt met 30 kramen. 
In goede samenwerking met theeschenkerij Korenaer, café Rustwat en molen Windlust is er op vrijdag 16 december vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 17 december van 10.00 tot 16.00 uur een kerstmarkt.
De Markt word vrijdag om 18.00 uur geopend door de kerstman. Er is van alles te eten en te drinken. U steunt daarmee verschillende goede doelen en aan de molenkraam natuurlijk stichting molen Kortenoord. Op diverse kramen zijn decoraties spulletjes, kerststukken en kerstversieringen te koop die gemaakt zijn door medewerkers van het ASVZ dagcentrum verbonden aan de theeschenkerij. Tevens is er een verkoop van bijzondere bierglazen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden middels enveloppe aankoop of deelname aan rad van fortuin, schieten in een schiettent en „dunken” in een korf, prijzen te winnen. Een heuse skihut geeft een extra winterse impuls. Molen Windkust is 24 uur open vanaf vrijdag 16.00 uur. Dus ook voor een avond of nachtelijk bezoek.
Leuke mogelijkheid is gedurende de kerstmarkt zelf (onder begeleiding van de molenaar) de molenwieken vrij te geven en te vangen. (starten en stoppen) dit voor een kleine bijdrage. Voor deze handelingen ontvangt u een oorkonde. Tevens start foto wedstrijd "Molen Windlust en Kerst"  

Dus iedereen op naar de kerstmarkt aan Kortenoord 1 - 3 Nieuwerkerk aan den IJssel