Stichting Specsavers steunt (help mee stemmen)

Geplaatst op: 21-11-2016‹ Terug naar overzicht

Geachte donateur, lezer en molenvriend,

Elke Euro telt voor Korenmolen Windlust is aangemeld voor financiële steun van Stichting Specsavers Steunt. De stemronde is gestart. Wij roepen u daarom op om op uw doel te stemmen.  

Hoe werkt het stemmen?
U kunt éénmaal per 24 uur per e-mailadres een stem uitbrengen en maximaal 20 stemmen per IP-adres. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Of breng een stem uit via uw Facebook-account. 

Stemt u voor de eerste keer op een doel, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze bevestigingslink heeft geklikt. Alle stemmen die u hierna uitbrengt op hetzelfde e-mailadres worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingsmail meer.

U kunt uw doel een extra stem geven door het doel een +1 te geven. Gebruik hiervoor de Google+ button op de pagina van uw goede doel of de overzichtspagina van alle doelen per vestiging.

<image001.png>Breng uw stem uit


Veelgestelde vragen
Op onze website vindt u bij veelgestelde vragen meer informatie over het stemproces. Wij houden het stemproces nauwlettend in de gaten. Mocht blijken dat stemmen op een niet eerlijke manier worden verkregen of als doelen elkaar op een vervelende manier benaderen, bestaat de kans dat het betreffende doel wordt uitgesloten van deelname. 

Stemronde sluit op 12 december
Op 12 december (16.00 uur) sluit de stemperiode. Daarna vindt er nog een laatste berekening plaats en maken wij bekend welk doel heeft gewonnen. U ontvangt van ons bericht als dat het geval is. Verzamel dus zoveel mogelijk stemmen!

Mede namens de stichting alvast hartelijk dank

 

test