Oud Voorzitter blij met veranderingen en mogelijkheden

Geplaatst op: 24-8-2016‹ Terug naar overzicht

Op 23 augustus bezocht Maarten Molenaar, samen met zijn Eefje, de veranderde "laadvloer"  van molen Windlust. Tevens heeft hij de aanwinst van de bakkerij van Theeschenkerij Korenaer kunnen bewonderen. 

Na een welkom door Mandy van theeschenkerij Korenaer en eerst in het zonnetje genieten van een bakkie koffie laat Maarten zich meevoeren door Arend en Dick.

Vol bewondering is Maarten over de laadvloer die nog meer aanzien heeft gekregen, De ruimte die heel overzichtelijk is en de informatieboorden die een brede blik tonen van molen, historie en omgeving. Ook de tentoongestelde attributen maken het plaatje nog completer. Hij spreekt zijn dank uit naar de uitvoerders en hoort dat in alle opzichten de samenwerking tussen alle vrijwillgers en met ASVZ en Café Rustwat optimaal is  Maarten is daar zeer dankbaar voor. 

Na de bewonderende blikken op de molen laadvloer, voeren we Maarten mee naar de Bakkerij. Hier staat een nieuwe kast waarin het deeg betrekkelijk eenvoudig in porties word verdeeld en in mandjes bij een juiste vochtigheid en temperatuur kan rijzen. 

Na op het terras nog even te hebben genoten van wat fris heeft Maarten ook nog even een beszoek gebracht aan het terras aan het water van café Rustwat. Hierbij genoot hij zichtbaar van het aanzicht van de molen die op deze plaats nog mooier te zien is. 

 

Maarten bezoek ...
Maarten bezoek ...
Maarten bezoek ...
Maarten bezoek ...
Maarten bezoek ...
Maarten bezoek ...
Maarten bezoek ...
Maarten bezoek ...