21 mei 2016: Schapenscheren Kinderboerderij Klaverweide

Geplaatst op: 23-5-2016‹ Terug naar overzicht

De molen stichting heeft een kraam bemand in Capelle a/d IJssel met Rob en Dick om de molen (weer) onder de aandacht re brengen en de theeschenkerij. Middels vertellen omtrent de molen en wat er zoal word gemaakt.  Omtrent de mogelijkheden van de theeschenkerij em de verschillende producten die daar worden gemaakt en verkocht. Wij hadden nu een klein aantal bakproducten van het dagcentrum. 
Maar vertelden bezoekers dat de winkel veel meer dan het getoonde verkoopt. Ook dat er decoratie artikelen gemaakt door cliënten van het dagcentrum te koop zijn.
Er is heel wat interesse getoond voor zowel de molen als de theeschenkerij door de bezoekers en wij hebben reacties gehoord dat er zeker mensen zullen komen bij molen en/of theeschenkerij! 
Bezoekers van de kraam werden onthaald met vers gebakken speltbrood met roomboter.
We hebben aardig wat kunnen verkopen. 13 zakken spelt, 7 zakken volkoren,
14 zakjes speltpannenkoekmeel, 5 pakjes korenaertjes, 4 pakjes amandelwieken, 3 pakjes boterkoek,  Al met al geen slecht resultaat. In de collectebus zat ook nog 1,15
Om bijdragen te verwerven voor het onderhoud van de molen werden er ook nog broodjes met halve rookworst verkocht. Totaal 40 stuks en als we nog voorraad hadden zou dar zeker meer zijn geweest.
 
 

 

Klaverweide 1
Klaverweide 2
Klaverweide 3
Klaverweide 4
Klaverweide 5
Klaverweide 6
Klaverweide 8