Activiteiten

7 OKT

Duurzaamheidmarkt, Stadhuis, Stadhuisplein, WC Reigerhof
Een dag om kennis te nemen van de mogelijkheden om anders om te gaan met producten, energie en afval. Ook de molen laat zien dat met wind iets moois gemaakt kan worden. De (H) eerlijke producten worden verkocht en er is gelegenheid te proeven. Dus kom langs

7 OKT

Laat u verrassen door...........
Een heel speciale zaterdag, Wees er vroeg bij op Kortenoord en het zal U verbazen wat u word voorgeschoteld. Bekomen van de indrukken kunt u genieten van een molenbezoek of lekker kopje koffie, thee of choco bij de theeschenkerij.

4 NOV

Pannekoekwieken bakken
Vanaf 10.00 uur gaan we, om geld in te zamelen om onze 3e maalsteen in orde te maken voor het malen/kneuzen van graan tot mout, speciale pannenkoekwieken bakken. Koninklijke Pannenkoekenbakker Wout doet weer mee.

14 DEC

Kerstmarkt "Het gebeurd op Kortenoord" dag 1
Tussen café Rustwat en Molen Kortenoord staan diverse kramen met kerstversiering, winterse lekkernijen en een loterij in een winterse omgeving. Onder regelmatig optreden van muzikanten en een DJ kunt u uw kerstaankopen doen of genieten van een lekker drankje op de leuke zitjes. De molen is verlicht en te bezoeken.

15 DEC

Kerstmarkt "Het gebeurd op Kortenoord" dag 2
Tussen café Rustwat en Molen Kortenoord vind u, in een winterse omgeving en in kerstsfeer diverse kraampjes met kerstversiering, winterse lekkernijen en een loterij. Er zijn gezellige zitjes en onder de klanken van optredende artiesten of onze huis DJ kunt u uw kerstinkopen doen of lekker genieten van uw winterse lekkernij.